Micro cement

Egenskaber og fordele

Micro cement skaber gulve, vægge, badeværelser, køkkener og møbler med en unik og håndlavet finish, belægning egnet til indendørs og udendørs. Det kan anvendes på flere typer overflader, hvilket tillader os at renovere rum uden at fjerne eksisterende materiale.

Fordele: Det er den perfekte dekorative løsning til at anvende over gamle belægninger, som sparer os det hårde arbejde med at fjerne det eksisterende materiale. Dette er muligt takket være den høje bindingsstyrke og lille tykkelse funktioner.

Problemfri og fælles fri belægning. Vi har opnået balance mellem hårdhed og fleksibilitet, der kræves i enhver problemfri belægning. Mørtler er sammensæt af beton (pulver) og harpiks (væske) eller vand.

Er micro cement skridsikre?

Vi kan forvandle enhver overflade til en skridsikker en med micro cement. Efter typen af micro cementer og tekstur, vil vi opnå en mere eller mindre skridsikkerhed. Går fra mindre glat til mere glatte materialer: Microstone er perfekt til dette formål med en grov finish.
Microdeck har en glattere finish og microfino er simpelthen ikke egnet til gulvbelægning.

Finish og teksturer til gulvbelægning

Gulve er klassificeret i tre typer afhængigt af dens niveau af skridsikkerhed, der går fra mindre til mere skridsikre typer: klasse 1, 2 og 3.

Vi kan opnå en nogen af de krævede klasser med micro cement topciment.

Microdeck tilhører klasse 1, når forseglet med polyurethan, men hvis der anvendes glasmikrokugler i det første lag af polyurethan, kan Microdeck nå en klasse 2.

Microstone tilhører klasse 3, da dette materiale indeholder partikler tykkere end de traditionelle microcements. Det er også nemt at se forskel på teksturer på et øjeblik.

Det er vigtigt at overveje skridsikkerhed og rengøring af gulve.
Jo mere skridsikker gulvet er, jo mere vanskelig er rengøring også.